Stevens Izoard - Шосеен, карбон, 28 цола, 2x11 скорости, Shimano 105

Кръстен на известният Col d'Izoard планински проход в Алпите, който е и част от престижното колоездачно състезание във Франция- Тур дьо Франсе, Izoard e тренировъчен велосипед, който се отличава с уверено управление, ниско тегло и доста мощност.  Това е моделът от „входно ниво“ в гамата карбонови състезателни модели на Stevens.

Късата челна тръба  ни поставя в по-ниска аеродинамична, спортна стойка, но има няколко шайби за кормило, с които може да регулираме с до няколко градуса ъгъла при каране. Също така ако искаме малко по-комфорна стойка, може да обърнем и кормилната лапа наобратно.

 

Конструкцията, геометрията и изборът на оборудване се комбинирата така, че да осигурят уверено каране по неравен терен, а и рамката позволява да се поставят по-широки гуми, който да предлагат по-плавно и по-добро сцепление при мокро време.

 

Очевидно е, че теглото от 8 килограма помага за доброто му представяне на пътя. Stevens използват фирмени компоненти за да намялят някой разходи, поставяйки фокуса върху производителността, теглото и качеството на изработката върху рамката и вилката от високомодулен карбон.

 

Списъка с части включва колела Mavic Aksium, гуми Schwalbe Durano Plus 700x23C и пълна трансмисия от Shimano 105 групсета.

 

Има и някой „красотички“, на които трябва да се обърне внимание, като например, че кабелите са лесни за прокарване в рамката, а входовете на предавките излизат от долната тръба под долната скоба. Допълнителни гумени предпазители за защита на лаковото покритие от протриване, както и лесни за завъртане с една ръка по време на каране регулатори на кабелите на предавките Jagwire.

 

Stevens Izoard е добре обмислен, качествен, карбонов велосипед с добра производителност и добра основа за последващи подобрения, като например един добър комплект колелета с които може да се повиши потенциала му до състезателен.

2 200,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 2 200,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Клас: Шосеен

Цвят: червен мат

Рамка: карбон, олекотена, с товароносимост до 115 кг.

Вилка: карбон

Размер рамка: 54 см подходяща за ръст 175-185 см. 

Гуми: Schwalbe Durano Plus 700x23C 

Главини: Mavic

Шини: Mavic Aksium Elite

манивела: Shimano 105 FC-5800, две плочи с 36/52 зъба, куха ос, външни лагери (Hollowtech II)

Команди: Shimano 105 ST-5800

Заден дерайльор: Shimano 105 RD-5800

Скоростна система: 2х11 скорости със скоростна плоча с 11-32 зъба 

Кормило:  алуминиево  Scorpo 440 мм.

Спирачки: механични Shimano 105

Тегло: 8 килограма

Педали: Exustar PM285

Седалка: Oxygen

Състояние: Употребяван велосипед в много добро състояние

Гаранция: един месец (виж гаранционните ни условия в сайта)

Доставка: с Еконт до офис, около 20 лева (виж условията)