Scott Volt-X 30, Freestyle, 20 цола, 360 градусово завъртане на кормилото

Свободния стил е една от най-зрелищните дисциплини при велосипедите и не случайно е включена и в олимпийските игри. Адреналинните изпълнения на скокове и завъртания се запечатват в детските очи и един ден детето ви се събужда и ви казва: “Искам и аз такъв велосипед”. 

Марката Scott обикновено е достатъчно показателна сама за себе си. Никакъв компромис с изработката, а и все пак това е велосипед за “трикчета” трябва да е на първо място здрав и да е достатъчно гъвкав за да даде максимална свобода на ездача си. Здравата хром-молибденова рамка може да носи тонове товар и е напрактика е вечна. Специалната спирачна система осигурява 360 градусово завъртане на кормилото и дава на велосипеда нужната сигурност и свобода.

Триковете и скоковете могат лесно да бъдат добавени към арсенала на младия ездач благодарение на стоманените пегове, здраво закрепени от двете страни на предното и задно колела. За радост вече в България има два добре оборудвани байк парка, на които може да се тренира тази атрактивна вело-дисциплина.

390,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 390,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Клас:  детски

Цвят: Зелен гланц

Рамка: Хром-молибденова

Размер рамка: 30 см 

Гуми: 20x1.95 

Курбел: 175 мм с един венец 

Скоростна система: едноскоростна 

Кормило: един метър извито с кожени грипове

Спирачна система: Механична Vbrake Tektro

Седалка: Scott

Тегло: 12.500 килограма

Състояние: Много добро

Гаранция: един месец (виж гаранционните ни условия в сайта)

Доставка: с Еконт до офис, около 25 лева (виж условията)