SCO Rapid 180, 18 цола, алуминиева рамка

Колкото по-самостоятелни са нашите деца, толкова повече расте самочувстеито им. По-леката конструкция на велосипеда дава по-голяма самостоятелност на децата, защото могат сами да се справят с носенето, бутането и като цяло управлението му.

 

Освен лекотата на конструкцията нашите деца се нуждаят и от добра спирачна система, която да гарантира, че колкото и бързо да карат лесно и бързо могат да спрат велосипеда. Не знам за децата, но радителите със сигурност ще са малко по-спокойни ако знаят че спирачната система на велосипеда е добра.

 

Контрата е най-забавната, надеждна и лесна за употреба спирачна система, а и с нея могат да се правят интересни за децата трикчета. Леко буташ крака назад и велосипеда спира, а като се научиш и да правиш дълги черни линии от изтъркана гума по асфалта, карането става още по-забавно.

 

Разбира се един детски велосипед задължително трябва да има калници, защото трикчетата с контрата са наистина забавни, но още по-забавно е да минаваш през локви.

 

SCO Rapid 180 отговаря на всички изисквания за добър детски велосипед - олекотена алуминиева конструкция, надеждна спирачна система и добре регулирани движения

160,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 160,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Клас:  детски

Цвят: бял гланц

Рамка: Алуминиева 6061

Размер рамка: 28 см подходяща за деца от 4-6 години

Гуми: Impac 18 x 1.75

Кормило:  500 мм

Спирачна система: предна механична и задна контра

Тегло: 9 килограма

Състояние: Много добро

Друго: степенка, фар, калници, багажник

Опция за обратно изкупуване, с и без замяна.

Гаранция: един месец (виж гаранционните ни условия в сайта)

Доставка: с Еконт до офис, около 17 лева (виж условията)