KTM Lycan Master, 27.5 цола, карбон, 1х 12 SRAM X01, двойно FOX окачване

Lycan е сериозно лек ХС състезателен велосипед на голямата австрийска марка.

 

Със 66 градусовият си челен ъгъл, 74 седалков, дългото си междуосово разстояние и 27.5 колелета, Lycan е идеален за изкачвания и технични пътеки. При 66 градусов челен ъгъл не мога да нарека Lycran, ендуро велосипед, въпреки, че с регулируемото си колче за седло, може да се справи със спусканията, а и по-ниската база на 27.5 инчовите колелета е по-устоичива в завои.

 

Рамакта е със 125 мм. ход, а окачването й е изградено от FOX Performance морстисьор с 130 мм. ход и FOX Performance Elite шок. Компресията на цялото окачване се констролира дистанционно. Подобно на Twinloc системата на Scott, при натискането на дистанционния бутон веднъж, окачването влиза в полуотворен режим, а при натискането на бутона втори път, го заключваме. С натискането на вторият бутон връщаме окачването при първоначалният, напълно отворен режим. По този начин лесно може да го конфигурираме в движение при различни етапи от преминаваното трасе.

 

Трансмисията на Lycan е изградена от 12 скорости от върховият планински груп сет на SRAM - X01. Плоча с 34 зъба отпред, и венец касета с 10-50 зъба отзад, е всичко което може да искаме от един планински велосипед.

 

Създадена преди повече от десетилетие, манивелата SRAM X01 е все още една от най-добрите. Съчетани от ниска маса, заради карбоновите си рамена и куха ос на външни лагери, тази манивела трансферира мощността с минимални загуби.

 

Никакъв компромис и при спирачната система. Винаги и във всякакви условия и натоварване може да разчитаме на Deore XT серия 8000. Къси лостчета, линейна реакция, керамични бутала, допълнени с полуметални накладки с охладители и 180 мм. ротори с Ice технологията на Shimano, дават идеалният баланс между твърдост, тегло, сила, мощност и управление.

 

И разбира се колелета с многоточковата Ratchet система на DT Swiss и обути на тях широкообхватните Schwalbe Nobby Nic гуми.

 

С две думи, Lycan е високооборудван, спортен велосипед с пълно окачване, на който силата е в изкачванията и плавните, технични пътеки.

3 400,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 3 400,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Клас:  траил, крос кънтри

Цвят: черно-оранжев мат

Рамка: карбонова

Размер рамка: 53 см. - L, подходяща за ръст между 180см. - 190cм.

Преден амортисьор: Fox Performance 34 FLOAT, 130 мм. ход, въздушен с настройки за отскок и дистанционно три-позиционно управление

Шок: Fox Perform Elite FLOAT. 125 мм ход, с настройки за отскок и заключване

Гуми: Schwalbe Nobby Nic EVO TL 27.5 x 2.35

Главини: DT Swiss

Шини: KTM-DT Pro 3 Trail алуминиеви

Манивела: SRAM X01 Carbon, 34 зъба, 175 мм.

Команди: SRAM X01 Eagle

Заден дерайльор: SRAM X01 Eagle

Скоростна система: 1x 12 скорости, със 12 скоростна касета SRAM XG-1295 с 10-50 зъба

Кормило:  алуминиево KTM Team, 750 мм.

Спирачки: Хидравлични дискови Shimano XT BR-M8000 със 180/180 мм. ротори SM-RT81 с Ice технологията на Shimano (три слойна сандвич структура)

Дропер: LEV Integra, 30.9 мм. 100 мм. ход и дистанционен бутон за управлението му

Седалка: Fizik Gobi с магнезиеви релси

Тегло:  13 килограма

Състояние: Употребяван велосипед в много добро състояние

Гаранция: един месец (виж гаранционните ни условия в сайта)

Доставка: с Еконт до офис, около 35 лева (виж условията)