Electra lady, 20 цола, 3 скорости Shimano Nexus, Flat Foot Technology, балонни гуми

Велосипед за малки принцеси
 
Какво ли не правим ние хората в името на красотата?
 
Идеалът за красота винаги се е променял с времето, а възприемането му е твърде субективно за различните хора и нации. В много случаи за да видиш красивото трябва да присъстваш на момента, да имаш освободен от битови проблеми, развит ум, служещ на теб, а не на лесно манипулируемото общество. Винаги е било и е по-лесно да убедиш масата пред просветения ум.
 
Все пак има някои критерии, които се повтарят и стоят в основата на красотата, както примерно симетрията, защото предполага липса на дефекти. Симетрия, пропорция и вътрешно-външен баланс.
 
Има едно нещо което различава различните видове красоти или имитацията на красота и това е, истинската красота. Нея всеки може да я разпознае без даже да разбира защо това е така и тя няма как да бъде имитирана или заместена с нито една пластична процедура или тунинг, защото извира от недрата на човека който я притежава. Това е рядко съчетание на вътрешно-външна хармония, която лесно може да се разпознае отдалеч. Понякога един поглед само е нужен за да я видиш. И много често истинската красота няма нищо общо с възприятието и внушението, с които искат да те убедят, че дадено нещо е красиво.
 
Просто красотата си е красота без да е необходимо да добавяш нищо към нея. Виждаш и разбираш, това е.
Не мога да кажа, че Electra велосипедите са най-технологичните, но със сигурност са едни от най-красивите, защото са съчетание между доброто старо и модерното ново.
 
Извитите, елегантни, типично женски форми се забелязват отдалеч и винаги те карат да се загледаш, точно както се случва когато видиш нещо наистина красиво, а аксесоарите му са като гримът за лицето - само подчертават красотата му, без да добавят или взимат нещо от нея.
 
Удобен, елегантен и красив, това са думите които най-добре могат да опишат велосипедите Elektra.
 
Велосипедът на снимката е подходящ за 7-9 годишни принцеси с ръст около 110-135 см. Геометрията на рамката е с патента на electra Flat foot – проско стъпало, т.е. ефективна, спокойна позиция при каране, позволяваща изправено седене, а не наведено. Има си 3 вградени в задната главина Shimano Nexus скорости. Предното колело се спира с V-brake спирачка, а задното с контра. Широки 20 цолови гуми и удобна седалка с пружини.
220,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 220,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Клас:  детски

Цвят: бежаво-розов

Рамка: Метална

Размер рамка: подходящ за ръст 110-135 см. 

Гуми: Electra 20x2.125 

Курбел: хромирана стомана 

Скоростна система: 3 скорости Shimano Nexus SG-3C41

Спирачна система: предна Механична Vbrake и задна контра

Седалка: Electra кожена с пружина

Тегло: 13 килограма

Състояние: Много добро

Друго: степенка

Гаранция: един месец (виж гаранционните ни условия в сайта)

Доставка: с Еконт до офис, около 20 лева (виж условията)