Доставка

Доставка

 1. Доставката на стоки от Rmaniabikes.com се извършва чрез куриерскa фирмa Еконт.
 2. Цените за доставката на продукти от Rmaniabikes.com са изписани в описанието на всеки един продукт и са в диапазона между 20 и 40 лева.
 3. Доставката само до офис на Еконт и се поема изцяло от клинта.
 4. Велосипедите се доставят в транспортен вид:
  Кормилото е завъртяно и педалите са свалени и поставени в плик. Сглобяването става лесно и бързо. Нужни са Ви само един ключ 15 (за педалите) и един ключ шестограм за кормилото.
 5. Всички велосипеди се изпращат с опция тест и оглед. Потребителят е длъжен да извърши обстоен оглед и да провери видимото състояние на велосипеда в присъствието на лицето извършило доставката (куриер).
 6. Ако бъдат константирани несъответствия, видими дефекти или счупвания, Потребителят откава приемане на стоката или попълва протокол в присъствието на куриера, в който подробно описва щетите, като във всички случаи уведомява Търговеца на e-mail: retrovelomania@gmail.com или на телефон:
 7. Рекламации за причинени щети от увредени пратки, както и за дължими обезщетения за вреди във връзка с приемане, пренасяне или доставяне на практики чрез  куриерска услуга, се предявяват писмено пред съответния пощенски оператор /куриер/.
 8. Приемането на стоката в момента на доставка без забележки от Потребителя ще се счита, че е приета и одобрена.  Рекламации за повреди, причинени от транспортирането или други външни видими недостатъци, установени след като стоката е приета без забележки от Потребителя, ще се приемат за неоснователни и няма да бъдат удовлетворени.   
 9. Търговецът си запазва правото да направи оценка на предявената рекламация. Не се приемат изпратени с куриер повредени стоки с неплатена доставка без предварително уведомяване.

 

Потвърждаване и изпращане

 1. Всички поръчки през Rmaniabikes.com се потвърждават преди изпращането им по куриер. При невъзможност за потвърждение дължащо се на грешка в предоставените данни или друго, същите не се изпращат.

Отказ при направена поръчка

 1. Клиентът има право да променя или откаже направената поръчка през Rmaniabikes.com преди тя да бъде потвърдена и изпратена. При потвърждение на направената поръчка клиентът влиза в договорни отношения с Rmania.net описани в Общите условия публикувани в сайта.
 1. При техническа грешка в описанието на продуктите, Rmaniabikes.com си запазва правото да откаже направената поръчка.
 2. При установено не съответствие между поръчаните и получени стоки, клиентът има право на отказ от поръчката, при което Rmaniabikes.com поема всички транспортни разходи.
 3. Ако по време на теста и огледа на стоки получени по куриер клиента иска да се откаже от поръчката, то същия поема разходите по транспортирането на стоката.

Начини на плащане:

 1. Чрез наложен платеж (При доставка на стока/и плащате дължимата сума на куриера).
 2. С банков превод на посочената по-долу сметка. Важно: Моля когато използвате този метод на плащане, посочете това в коментара на поръчката ви. Ще изпратим вашата покупка веднага след като получим плащането.
  Лева: BG98 UBBS 8155 1013 8125 90 банка: ОББ, Титуляр: Ермания Байкс ЕООД

Имате възможност да върнете закупения велосипед в срок от 14 дни. Велосипедът трябва да бъде  добре опакован и в състоянието в което е изпратен.Транспортните разходи по връщането на велосипеда са изцяло за сметка на клиента. Връщането на парите става само по банков път, като се приспадат платените от фирма Ермания Байкс ЕООД суми за доставка до Вас, както и таксата за банковият превод. При връщане на сума по сметка на Обединена Българска Банка, не се приспада такса за банковия превод.