Cube Stereo Pro, 29 цола, двойно окачване 120 мм. ход, 3x 10 скорости, Shimano Deore XT

Cube Stereo Pro е велосипеда за пътеки на немската марка, отличаващ се със 120 мм. ход, широкообхватна скоростна система и балансирана геометрия.
 
 
 
Гледайки снимките, и цифрите на геометрията, веднага бих нарекъл Stereo Pro туристически велосипед за любители и всичко се върти около това му предназначение.
 
 
За разлика от по-новите модели, при този рамката не е "скопена" и освен, че шевовете са допълнително обработени, за да я олекотят максимално и кръстят Ultralite, алуминиевите й тръби са пресовани с три различни дебелини. През всички тези процеси минават само най-скъпите алуминиеви рамки, каквато е рамката на Stereo Pro.
 
 
Stereo Pro е от клас Trail и като такъв се отличава с балансирана геометрия и отзивчиво управление. С две думи имаме малко по-малка следа (trail) -формираща се от челният ъгъл и офсет разстоянието, което значи, че велосипеда ще се справя с планински пътеки, но при много груб терен, управлението ще ни се стори по-трудно.
 
 
Комбинацията от RockShox Recon амортисьора и Manitou Radium Expert RL шока, са идеална комбинация за туристически велосипед, защото и двата имат опция за заключване, дори амортисьора е с изнесен дистанционен лост за по-лесното му управление. Това което трябва да направим в началото е, само да настроим провисването и отскока и сме готови за приключения. С такава комбинация при окачването, спокойно може да използва велосипеда и за каране в града.
 
 
3х 10 скоростна система управлявана от Deore, Deore XT групите на Шимано, като целта и е, да могат дори хора без опит да се качат без проблем до някоя хижа примерно.
 
 
Имаме подобрен трансфер на мощност, заради Deore манивелата, която е с куха ос, олекотени алуминиеви рамена и външна лагерна система.
 
 
Колелета са на проходи оси, което добавя доза твърдост, която най-много се усеща ако влезем в завои със скорост, както и по-голяма инерция.
 
 
Спирачен комплект BL-315 със по-широки бутала за повече спирачна мощност и допълнен от 180 мм. ротори които по-трудно загряват при продължително спиране.
 
 
Останалите компоненти, колче за седалка, седалка и кормило са фирмени, за да спестят част от разходите и постигнат по-атрактивна цена.
1 950,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 1 950,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Клас:  Планински трейл

Цвят: черно-оранжев мат

Рамка: хидроформовани, пресовани, алуминиеви тръби, Ultralite, Triple Butted със 120 мм. ход

Геометрия: 68.5 градусов челен ъгъл и 75.2 седалков, 1100 мм. междуосово, 613 мм. стойка, 419 мм. обхват, кормило-седалка, хоризонтал 576 мм., челна тръба 120 мм.

Размер рамка:  39.5 см. S, подходяща за ръст 158 cм. - 168 см.

Преден амортисьор: Rock Shox Recon Silver TK Air, 32 мм., въздушен, 120 мм. ход, с регулатор за отскок и дистанционен лост за заключване, 46 мм. offset

Шок: Manitou Radium Expert RL, с регулатор за отскок и заключване

Гуми: Continental Xking 29x 2.2

Главини: Sun Ringle на проходни оси 15х100 мм. отпред 

Шини: Answer Atac MA

Maнивела: Shimano Deore FC-M610 куха ос, външна лагерна система с три верижни колелета 26/36/48 зъба

Превключватели: Shimano Deore SL-M610, RapidFire+

Преден дерайльор: Shimano Deore FD-M617

Заден дерайльор: Shimano Deore XT RD-M781 

Скоростна система: 3x10 скорости с 10 скоростна касета с 11/36 зъба

Кормило:  алуминиево CUBE Rise Trail Bar Pro 720 мм.

Спирачки: хидравлични дискови Shimano BR-M315 и 180/180 мм. ротори

Седалка: CUBE Active 1.1

Тегло: 13.85  килограма

Състояние: употребяван велосипед в много състояние

Гаранция: един месец (виж гаранционните ни условия в сайта)

Доставка: с Еконт до офис, около 35 лева (виж условията)