Cube Race 200, 20 цола, Revo Shift 7 скорости

Причините за това, че много хора в България мислят, че Cube велосипедите са скъпи и хубави може би се корени в немският произход на марката или в големият бюджет за реклама, не знам, но определено самото споменаване на името на марката има значителна тежест за много хора.


Въпреки това не мога да не отбележа малко по-доброто изпълнените на детските им велоиспеди.Това, което привлича вниманието ми в този 20-инчов велосипед, е неговата 7-скоростна касета, обхващаща диапазон от 14-34 зъба. Това означава, че нашите сополанковци няма да имат проблеми с овладяването на кварталните изкачвания и хълмчетата в парка. Предавката с 34 зъба предлага забележителна лекота при преодоляване на стръмни изкачвания - детайл, който очевитно дизайнерите внимателно са взели предвид.


Освен това, движенията са една стъпка нагоре от повечето предлагани и дават много добра инерция на колелетата, което внася допълнителна лекота при движението, а знаем, че лекотата и удобството водят след себе си и по-голямо удоволствие.Спирачните лостчета са издължени и разположени близо до ръкохватките, като така позволява на малките детски пръстчета да ги стигат лесно. Сирачните накладки са с по-мек състав, което води до по-плавно и надеждно спиране.Като цяло е ясно, че всеки детайл е бил внимателно обмислен по време на процеса на проектиране. Не е случайно, че подобен нов велосипед се предлага с цена от около 900 лева.

350,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 350,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Клас:  планински, детски

Цвят: бяло, розово

Рамка: Алуминиева 6061

Размер рамка: 26 см подходящо за деца с ръст между 110-130 см. (6-9 години)

Гуми: 20x 2.125

Команди: Shimano Revo Shift SL-RS35 - 7

Заден дерайльор: Shimano Tourney RD-TX35

Скоростна система: 7 скорости със 7-ем скоростна венец касета MF-TZ31 с 14-34 зъба

Кормило:  550 мм 

Спирачки: Механични V-brake Tektro 

Тегло: 11 килограма

Състояние: употребяван велосипед в добро състояние

Друго: Степенка, звънец

Опция за обратно изкупуване, с или без замяна.

Гаранция: един месец (виж гаранционните ни условия в сайта)

Доставка: с Еконт до офис, около 20 лева (виж условията)