Bianchi Via Nirone 7 - Шосеен, 28 цола, 22 скорости, Shimano 105

Bianchi Via Nirone 7 е един от най-достъпните за широката публика модели. Състезателното наследство на марката си личи и по това, че на рамката и липсват отвори за багажник и калници.

Вилицата е с по-голям просвет което позволява поставянето на по-широки гуми, а за да увеличат комфорта както тя, така и седалката е оборудвана с K-Vid на Бианки (Kevlar Vibration Isolating Device). Малко повече мекота е добре, особено ако караме велосипеда по нашите пътища. Въпреки това не може да очакваме много меко возене не само от този, а и като цяло от почти всеки шосеен велосипед.
 
Много добър избор при оборудването му е японският Shimano 105 – 5800 групсет. Цялата 105 група почти не отстъпва по технологии и представяне от по-високите класове.
 
Задвижванетo е 11 степенно. Скоростната касета е със съотношение 11-28 зъба, които оптимизират контрола на ритъма и каданса.
 
Коляновият механизъм е с две предавки с 34 и 50 зъба и поддръжа технологията Hollowtech II – куха ос, външни лагери, за минимизиране загубите на мощност при въртене.
 
Веригата също е оптимизирана за по-плавно превключване и дори получава допълнителната повърхностна обработка Sil-tec на Шимано за ниско триене. Sil-tec е тефлоново покритие с най-ниският коефициент на триене от всички твърди вещества.
 
Лостове за смяна на скоростите с двойно управление ST-5800 са заимствани от по-високите класове, включително и лесното им регулиране. Кабелите получават полимерно покритие, а спирачните апарати със симетричен шарнирен спирачен апарат използват два лагера и ролка, за да реализират по-голяма ефективност в зоната на завъртане и съответно по-голяма мощност за спиране. Новият им дизайн е и с по-висока дъга осигуряваща пространство за по-широки гуми.
 
С доброто си оборудване и малко по-умерената си геометрия, моделът на Бианки - Via Nirone е добър велосипед за тренировки за издръжливост и лесно може да бъде конфигуриран за каране с по-умерена стойка, за ежедневно придвижване в градска среда.
1 350,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 1 350,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Клас: Шосеен

Цвят: черен гланц

Рамка: Алуминиева 6000 с три различни дебелини на тръбите

Вилка: карбон и алуминий

Размер рамка: 59 см подходяща за ръст 180-190 см. 

Гуми: Continantal Grandsport Race 700x28C 

Главини: Shimano WH-RS100

Курбел: Shimano FC-RS500, две плочи с 34/50 зъба, куха ос, външни лагери (Hollowtech II)

Команди: Shimano 105 ST-5800

Заден дерайльор: Shimano 105 RD-5800

Скоростна система: 22 скорости със скоростна плоча с 11-28 зъба 

Кормило:  алуминиево  Reparto Corse Compact 440-460 мм.

Спирачки: механични Shimano BR-R561

Тегло: 10 килограма

Педали: Shimano PD-M520 

Състояние: Много добро

Гаранция: един месец (виж гаранционните ни условия в сайта)

Доставка: с Еконт до офис, около 20 лева (виж условията)