Велосипедът

24 октомври 2021
Велосипедът
Велосипеда е едно от уникалните човешки изобретения, което ни носи огромно удоволствие, спокойствие и свобода придвижваки се с него.
Не трябва да плащаш данък за да го притежаваш, нямаш почти никакви законови ограничения, можеш да го караш където и както си искаш, даже придвижването в натоварения градски трафик от стрес се превръща в удоволствие.
 
Може да спреш на слънчевата пейка в парка и да се полюбуваш на грейналото слънце или пеещите птици, да пийнеш кафе или просто да се зарееж в жужащия около теб трафик, все едно ти не си част от него.
 
През последните две години все повече оценяваме и търсим свободата си, свободата, която все повече ни отнемат. И колкото повече ни я отнемат от едно място, толкова повече я търсим и намираме в друго и винаги така е било и така ще бъде. И не, не ми е стресово да карам в натовареният софийски трафик, по-стресово ми е да съм затворен в тенекията наречена кола, изолиран от света, природата и себе си..
Axess Debris
11 март 2023

Axess Debris е проектиран да осигури гладко и комфортно каране, независимо дали пътуваме до работа, обикаляме градските паркове или решим да покараме по някоя горска пътечка в планината...

прочети още

Харесвам детско-юношеските модели на немската Bulls, защото са оборудвани с всичко необходимо както за града, така и за туристически пътеки и паркове......

прочети още

Погледнат отдалеч, веднага се забелязва, че Merida Big Ninety Nine е върхов клас планински велосипед. Лисичата опашка, лого на американската компания известна с върховите си класове окачвания, в комбинация с японският Deore SLX скоростно-коменден сет и SLX хидравликите с 203 мм XTR ротори и педали комбиниращи удобството на педалната платформа и ефективната SPD система, са повече от достатъчни показатели за това.

прочети още