Axess Debris

11 март 2023
Axess Debris
Axess Debris е проектиран да осигури гладко и комфортно каране, независимо дали пътуваме до работа, обикаляме градските паркове или решим да покараме по някоя горска пътечка в планината.
 
 
Балансираната му геометрия предразполага към комфортна стойка и умерени карания, а с дългото си междуосово разстояние и 29 цоловите гуми, велосипеда стои доста стабилен при преминаването през препятствия.
 
 
Олекотената алуминиева рамка е с модерно вътрешно окабеляване и с отвори за монтаж на практични аксесоари - калници, багажник, бидон за вода, с които лесно може да го превърнем в добър туристически велосипед или такъв за пътуване от вкъщи до работа.
 
 
100 милиметровият ход на окачването се регулира дистанционно, чрез удобен бутон на пръст разстояние до ръкохватката. Така лесно може да заключим амортисьора движейки се по твърда, асфалтова настилка за по-ниско съпротивление, както и да го отключим, ако кривнем от пътя и решим да изпробваме някоя горска пътечка.
 
 
24-те скорости осигуряват достатъчен диапазон от предавки за справянето с разнообразни терени, а хидравличните дискови спирачки ни дават доза сигурност при спирането във всякакви условия.
 
 
Харесват ми и хибридните Schwalbe Smar Sam гуми, които са еднакво добри на твърда, асфалтова настилка, заради плътните си централни зъби, както и по черни пътища, заради страничните си зъби.
 
 
Axess Debris е лесен за управление, непретенциозен и лесен за поддръжка велосипед, идеален за ежедневна употреба.
xess Debris, 29 цола, 24 скорости, хидравлични дискови спирачки.
 
 
Повече снимки, цена и техническо описание, може да намерите тук:
 
 
Приятен ден!

Личи си, че този велосипед е конфигуриран за дълги турстически разходки заради регулируемата си кормилна лапа и чудесните ръкохватки на Ergon с упори за китките и рога за по-удобен захват и по-ниско въздушно съпротивление....

прочети още