Един красив планински велосипед на любимата ми марка KTM.

12 април 2022
Един красив планински велосипед на любимата ми марка KTM.
   Японското Deore + Deore XT командно-скоростен груп сет с 30 скорости. Хидравлични дискови спирачки, широки 2.10 гуми Mitas и изчистен от към излишна шарения дизай. Даже амортисьорно колче на седалката са сложили за по-голям комфорт при движението по "равните" ни градски улици.
 
Красив, запазен и добре окомплектован, този австрийски КТМ е идеален подарък за новият вело сезон.
 
Много други велосипеди може да разгледате в сайта ни rmaniabikes. com, a ето линк към описанието и цената на този красавец:
Axess Debris
11 март 2023

Axess Debris е проектиран да осигури гладко и комфортно каране, независимо дали пътуваме до работа, обикаляме градските паркове или решим да покараме по някоя горска пътечка в планината...

прочети още

Харесвам детско-юношеските модели на немската Bulls, защото са оборудвани с всичко необходимо както за града, така и за туристически пътеки и паркове......

прочети още

Погледнат отдалеч, веднага се забелязва, че Merida Big Ninety Nine е върхов клас планински велосипед. Лисичата опашка, лого на американската компания известна с върховите си класове окачвания, в комбинация с японският Deore SLX скоростно-коменден сет и SLX хидравликите с 203 мм XTR ротори и педали комбиниращи удобството на педалната платформа и ефективната SPD система, са повече от достатъчни показатели за това.

прочети още